Eimert Vermeulen - Executive actor/Regisseur/Presentator/Dagvoorzitter

Home
Wie ben ik
Wat doe ik
Samenwerking
Opdrachtgevers
Contact
Algemene voorwaarden
English
 

Wat doe ik

I am Consultancy zoekt samen met u naar een passend aanbod dat recht doet aan uw vraag. Daarin maken we onder meer gebruik van een aantal klassen die hun kwaliteit reeds hebben bewezen. Voor al deze klassen geldt dat ze individueel of in groepsverband kunnen worden gegeven. De Machtsklas kan zelfs voor 500 man.

Producten/Klassen

 • De Machtsklas

Er zijn 9 manieren waarop een mens iets van een ander mens gedaan kan krijgen. Als je ze alle 9 kent, kunt en herkent ligt de wereld aan je voeten. Je kan gedrag gaan kiezen in plaats van gedrag opgelegd te krijgen door de context De vraag in deze klas is hoe verleid jij en hoe wordt je verleid en zet jij de wereld naar je hand of laat je de wereld jou naar zijn hand zetten. Hoe autonoom ben je? De Omgekeerde Machtsklas behandelt hoe te handelen als een van de 9 manieren tegen jou wordt gebruikt. Er is een speciale Machtsklas voor Leiders, Juristen, Adviseurs en Verkopers

 • De Weerstandsklas

Weerstand is leuk want het is het begin van verandering. In de weerstandsklas ontdek je dat 75% van de weerstand die je ervaart helemaal geen weerstand is. De vraag is steeds: Zit de weerstand in jou of in de situatie? Je leert de ja in iedere nee te horen en die te gebruiken. Vervolgens probeer je het bezwaar te vertalen in een behoefte waarop je kan resoneren. De weerstandsklas is een vervolg op de machtsklas.

 • De Regieklas

Mensen zijn op hun best als ze het idee hebben dat ze aan het stuur zitten, als ze het gevoel hebben dat ze richting kunnen geven aan hun leven en aan hun werk. Veel zaken in de boze buitenwereld houden ons af van het nemen van eigen verantwoordelijkheid. In de regieklas leer je op een heleboel vlakken de regie terug in handen te nemen.

 • De Presentatieklas

Presenteren kun je leren en eigenlijk helemaal niet zo moeilijk als je weet wat je er komt doen. Een activerend doel. Verwachtingen die gemanaged zijn. Middelen die bijdragen aan het doel. Werkvormen die activeren. Een goed begin en een goed slot en gekozen spannende momenten. Als u presenteert ontstaat er altijd beweging. De Presentatieklas kan eventueel in combinatie met de Catwalk. Een oefening waarin u leert zichzelf te presenteren als de beste versie van uzelf.

 • De Mentale Veerkrachtklas

Iedereen weet dat je in je Kracht het best presteert. Daar heb je Verkoopkracht, Overtuigingskracht en Invloed. Maar het werk, de collega's, de leidinggevende, de klant, de backoffice, de mail hebben je voor dat je het weet in de Spanning, in de Woede of in het Afhaken. Daar is niets mis mee. Maar hoe snel ben jij in staat daar weer uit te komen. Want je kan pas goed voor iemand anders zorgen als je eerst goed voor jezelf zorg

 • De Gedragsklas

Een van de specialiteiten van I am Consultancy is het studerend spelen. Al spelend samen onderzoeken welk gedrag gewenst is. Het kan gaan om gewenst gedrag in lastige situaties als een soort intervisie maar ook om het definieren van gedrag bij een bepaalde competentie of het onderzoeken van gedrag dat hoort bij een cultuur.

 • De Procesbegeleidersklas

Procesbegeleider zijn vraagt veel van een mens. Denken op verschillende niveaus, handelen op verschillende niveaus en een gedragsrepertoire dat bijdraagt aan het doel van de sessie. In de procesbegeleidersklas leer je al spelend de juiste balans te vinden tussen sturen en loslaten, met als doel dat de groep zelf aan de slag gaat en verantwoordelijkheid neemt.

 • De klas Grenzen Stellen

Je kunt pas Nee zeggen tegen zaken als je ook weet waar je Ja tegen zegt. In de klas Grenzen Stellen leer je Ja en Nee zeggen op een manier die bij jou past.

 • De Strategieklas

Te vaak gebeurt het dat de waan van de dag en de operatie het winnen van de lange termijn en het doel. Vanuit hart voor de zaak worden er brandjes geblust zonder dat er echt gekeken wordt naar wat er werkelijk nodig is. In de Strategieklas onderzoeken we hoe dat komt, maak je samen een Mantra die je richting geeft, oefenen we met het Kiezen van je Rol in verschillende situaties en brengen we dit naar de praktijk met eigen casuistiek .

 • De Adviesklas

Zie ook Machtsklas voor Adviseurs. Deze kan worden uitgebreid al naar gelang de behoefte.

 • De Leiderschapsklas

De Leiderschapsklas Dare to be There gaat in op alle aspecten van leiderschap en wordt pas klaar gemaakt voor uw organisatie.


Zie ook het hoofdstuk Samenwerking voor nog meer mooie producten!

  Het Collectief Selfassessment ook wel genoemd Intervisie, niet praten maar doen is een voorbeeld van het studerend spelen.Strategie, hoe verkoop je dat? Naar aanleiding van een strategisch plan wordt gevraagd om het eens te bekijken vanuit de strategie sucker, de strategie angel en tot slot de strategie winnaar.I AM Consulting - Leiderschap, Leiderschapsprogramma, Verandermanagement