Eimert Vermeulen - Executive actor/Regisseur/Presentator/Dagvoorzitter

Home
Wie ben ik
Wat doe ik
Samenwerking
Opdrachtgevers
Contact
Algemene voorwaarden
English
 

Samenwerking

U de regie, Zij het werk

Samen met Hugo Meijs (www.hugomeijs.nl) organiseert Eimert Vermeulen workshops waarin u de regie weer stevig in handen krijgt, de regie over uzelf en uw team. In een heus theater gaat u aan de slag met de beste acteurs van Nederland als regisseur. U bent er om doelen te stellen, missie en visie uit te dragen en te checken of de verwachtingen ook daadwerkelijk worden gehaald. Een regisseur is het eerste publiek, u gaat dus aan de kant van de klant staan en laat het werk over aan uw professionals.

One minute coach

Eimert Vermeulen werkt samen met One Minute Coaching  van Victor Mion. (www.oneminutecoaching.nl)  One Minute Coaching, coacht niet op inhoud maar op mentale stemming.  Het gedachtengoed komt uit de sport. Hoe herken je je eigen mentale stemming en die van anderen. Hoe blijf je in je uitdaging en hoe beïnvloed je de mentale stemming van de ander. Er zijn programma’s voor diverse doelgroep: One Minute Coach, 60 Seconds to Impress en Klare Taal.

Kwaliteit van Arbeid en Verzuim

In samenwerking met  met bedrijfsarts Mark Bourgonjen, partner in WGA-control, Belastbaarheid.nu en de Casemanagement-groep organiseren we trainingen en evenementen op het gebied van Verzuim en Kwaliteit van Arbeid. Daarbij gaat het vooral om het stellen van de norm. Zodat iedereen weet wat er van hem verwacht wordt en wat hij kan verwachten. Het is cultuurverandering pur sang. 

Het 4-Kamer Model van Verandering

Samen met Hugo Meijs (www.hugomeijs.nl)) organiseert I am Consultancy een beleving bij het 4-Kamer Model van Verandering. De deelnemers ervaren de 4 kamers in een niet-bedrijfssetting. Ze krijgen zicht op waar ze zelf staan en kunnen de bijbehorende emoties beter plaatsen. Wij deden dit onder andere voor 1500 medewerkers van het CIZ.

Jij maakt het verschil, altijd en ondanks alles

Met Anders Jansen van flowresulting, een marketingadviesbureau in Utrecht, geeft I am Consultancy  trainingen op het snijvlak van klantbeleving en commercie. Waarbij beide hand in hand gaan.

Partnerships

I am Consultancy werkt samen met de beste Executive Actors van Nederland waardoor we ook grote opdrachten succesvol kunnen afronden.

  Commerciële coaching op lokatieI Am Consulting - commerciële coaching op lokatieEimert Vermeulen, leiderschapsprogramma